2014. január 22., szerda

ÁLOM ESKÜVŐ...



Előszó



Elérkezett a várva várt NAGY NAP amire oly régóta vártál,de nem tudod hogyan kezdjél bele?
Hogy ne uralkodjon el rajtad a pánik, ebben próbálok neked segíteni, hogy  csodálatos és felejthetetlen esküvőt tudj te is szervezni.
Nem lesz könnyű azt nem garantálom, de egy jól sikerült, szép esküvőhöz, nagyon sok "türelem", munka kell, hogy részletesen meg meglehessen szervezni mindent.
Szeretném, ha mindent megtalálnál ebben a könyvben, és elégedett lennél azzal, /képes voltam én is rá,megcsináltam, büszke vagyok magamra/ hogy megszervezzem a saját esküvőmet.
Annak idején a saját esküvőmet is úgy szerveztem meg, hogy rengeteg ehhez kapcsolódó témájú könyvet beszereztem, volt olyan is amire hónapokig, heteket vártam, de megérte, mert a vendégek teljes mértékben elégedettek voltak mindennel, aminek nagyon örültem.

Megszeretném köszönni mindazoknak a segítségét, akik mellettem álltak, kitartottak mindvégig, bátorítottak, és ötleteikkel hozzájárultak e könyv megírásához, elkészüléséhez.
Köszönet a Pinterestnek és az internetnek a sok szép képekért!
Továbbá hálás vagyok kislányomnak, Fruzsinámnak, hogy annyira édes, kitart mellettem, és mindig csodál, hogy Anyuci, te vagy a világon a legjobb Anyuka ezzel erőt adva nekem.
Barátomnak Zsoltnak, hogy a "távolból" lelkileg támogat, fantasztikus ötleteivel segít, és mikor magam alatt vagyok a nehézségeimmel, nem hagy magamra, mindig számíthatok rá.
Öcsikémnek, Lorándnak a segítségéért, a sok- sok ötleteiért.
A szüleimnek szintén a távolból való lelki támogatásáért, a sok- sok vendégemnek, aki a kezem alatt megszépült, elégedett volt a munkámmal és hozzájárult, hogy e könyvben fotójával gazdagíthassam, szépítsem az oldalakat.
Köszönöm szépen mindenkinek a támogatását, segítségét, remélem mindenki magára ismer majd. Hihihi.
Leendő olvasóim,ti nektek is köszönöm, hogy olvassátok könyvemet.

Bevallom nagyon régóta hezitáltam a könyvem megírásán de most jutottam el arra a pontra, hogy kivitelezzem.
Őszintén bízom abban, hogy nagyon sokan hasznát veszitek, és örömmel olvasgatjátok majd.

Kívánok egy életre szóló házasságot,egy felejthetetlen esküvőt, és egy nagyon boldog  családot!!! 

Szeretettel F Sebők Izabella