2015. szeptember 14., hétfő

Ünnepi, esküvői DEKORÁCIÓK, ötletek, inspirálók




Első lépésnek, el kell képzelnünk, hogy mi is az, amit pontosabban szeretnénk, és a  költségvetésünkből mit tudunk kihozni.
Amikor a terv megvan, a virágok mennyiségéről, és a dekorációról a virágkötővel egyeztetnünk kell.
Ha viszont annyira ügyesek vagyunk, és az időnkből is kitelik, mi magunknak is elkészíthetjük a csokrokat, dekorációkat.
Ne feledkezzünk meg az autó,hintó, terem,





templom,
/ templomi díszítésnél vegyük figyelembe azt, hogy nagyobb virággal díszítsünk, hogy láthatóbb legyen, mivel a nagy helységben nem érvényesülnek annyira a kisebb virágok./


hivatali asztali díszeiről sem.
Ahhoz, hogy harmóniába legyen minden, a legapróbb részletekre oda kell figyelnünk.
Ha nehezen tudsz színekben dönteni, esküvőkre többnyire a világos pasztell színek a kedveltek, de ha ti egy merészebb bevállalós csajszi illetve srác vagytok, akik még  különlegesebbé szeretnétek tenni esküvőtöket, akkor hajrá, itt az alkalom, hogy kiélhessétek fantáziátokat.
Remélem e töménytelen gyönyörű fotó közül ti is ihletet merítetek.



Kedvelt szín a fehér,rózsaszín, ekrü
és ezek keveréke.



































Kék árnyalatai, ombre:




lila,





bordó,


arany


a szerelem színei a piros,





színes terítékek.






fekete rózsaszín, és még sorolhatnám. a lényeg, hogy összhangba legyenek a díszítőelemek,színek a szalvéták, virágok, asztalterítők, díszek, égősorok, lufik, gyertyák, ültetőkártyák...
Természetesen ez nem olyan egyszerű feladat, mert a dekorációkhoz való csokrokat is az szerint tudjuk megválasztani, hogy milyen évszak van éppen, és a helyszíntől is nagyon sok minden függ.






Az autódíszeket is úgy válasszuk meg, hogy színben az autó színéhez is harmonizáljon.
Ezeket a díszeket általában tapadókorongos megoldással az autóra rögzítik,később ezt le lehet venni, és az asztali díszként is szolgálhat, / amit ha kevesebb költségvetésből szeretnénk megoldani/.
Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az örömszülőknek is virágcsokrot kell ajándékozni, ezzel hálánkat kifejezni arról, hogy felneveltek bennünket! Az Édesanyáknak szokták átadni, de ez nem mérvadó, a pár átadhatja a csokrot  a másik szülőnek is.



kristályos,



karácsonyi







forrás: pinterest




































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése